AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim për fitues i dt. 29 tetor 2021, “bashkëpunëtorë për hartimin e 2 skeletkurrikulave të reja të Arsimit Profesional”.

 1. Home
 2. /
 3. Njoftime
 4. /
 5. Njoftim per fitues
 6. /
 7. Njoftim për fitues i…

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së të datës 20 tetor 2021 “Për hartimin e 2 skeletkurrikulave të reja të arsimit profesional për vitin shkollor 2022-2023”, komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkuruan mbi bazën e dosjeve, si specialistë të jashtëm me kontratë dhe vendosi të shpallë fitues:

 • Për hartimin e skeletkurrikulit të ri të profilit mësimor “Instalime hidraulike”, Niv. III i KSHK, të drejtimit mësimor “Termohidraulikë”.
 1. Pamela Balliju – (specialiste e kategorisë së lartë)
 2. Vojsava Delilaj – (specialiste e kategorisë së lartë)
 3. Ilir Agolli – (specialist i kategorisë së ulët)
 4. Mimoza Myderizi – (specialiste e kategorisë së lartë)
 5. Besnik Karaj – (specialist i kategorisë së lartë)
 • Për hartimin e skeletkurrikulit të ri të profilit mësimor “Instalime të sistemeve ftohje-ngrohje”, Niv. III i KSHK, të drejtimit mësimor “Termohidraulikë”.
 1. Pamela Balliju – (specialiste e kategorisë së lartë)
 2. Vojsava Delilaj – (specialiste e kategorisë së lartë)
 3. Ilir Agolli – (specialist i kategorisë së ulët)
 4. Mimoza Myderizi – (specialiste e kategorisë së lartë)
 5. Besnik Karaj – (specialist i kategorisë së lartë)