AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim fituesish i dates 1 dhjetor 2021 – Kerkohen bashkepunetore te jashtem per hartimin dhe rishikimin e programeve orientuese te kualifikimeve profesionale

 1. Home
 2. /
 3. Njoftime
 4. /
 5. Njoftim per fitues
 6. /
 7. Njoftim fituesish i dates…

Komisioni i ngritur, pasi shqyrtoi dokumentacionin e aplikanteve per njoftimin e dates 22 Nentor 2021 ” per bashkepunetore te jashtem per hartimin dhe rishikimin e programeve orientuese te kualifikimeve profesionale” vendosi te shpalle fitues:

Per hartimin e programeve orientuese të Kualifikimeve profesionale

 • Riparime të pajisjeve elektronike  Niv IV ne KSHK
 1. Jonida Haxhi – Specialist e kategorise se mesme
 2. Ina Hoxha – Specialist e kategorise se mesme
 3. Besa Marku – Specialist e kategorise se larte
 4. Mimoza Zhamo – Specialist e kategorise se larte
 • Telekomunikacion Niv IV ne KSHK
  1. Jonida Haxhi – Specialist e kategorise se mesme
  2. Ornela Lala- Specialist e kategorise se mesme
  3. Besa Marku – Specialist e kategorise se larte
  4. Mimoza Zhamo – Specialist e kategorise se larte
 • Teknologji bujqësore Niv IV ne KSHK
 1.  Mustafa Uruci – Specialist e kategorise se larte
 2. Terezina Vukzaj – Specialist e kategorise se larte
 3. Zoje Kryekurti – Specialist e kategorise se larte

Rishikimin e programeve orientuese të Kualifikimeve profesionale:

 • Bujqësi Niv IV ne KSHK
 1. Mustafa Uruci – Specialist e kategorise se larte
 2. Terezina Vukzaj – Specialist e kategorise se larte
 3. Zoje Kryekurti – Specialist e kategorise se larte

Tirane me 1 Dhjetor 2021