AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim fituesish i dates 1 dhjetor 2021 – Kerkohen bashkepunetore te jashtem per hartimin dhe rishikimin e programeve orientuese te Matures Shteterore Profesionale

 1. Home
 2. /
 3. Njoftime
 4. /
 5. Njoftim per fitues
 6. /
 7. Njoftim fituesish i dates…

Komisioni i ngritur, pasi shqyrtoi dokumentacionin e aplikanteve per njoftimin e dates 22 Nentor 2021 ” per bashkepunetore te jashtem per hartimin dhe rishikimin e programeve orientuese te Matures Shteterore Profesionale” vendosi te shpalle fitues:

Per hartimin e programeve orientuese të Matures Shteterore Profesionale

 • Riparime të pajisjeve elektronike
 1. Jonida Haxhi – Specialist e kategorise se mesme
 2. Besa Marku – Specialist e kategorise se larte
 3. Mimoza Zhamo – Specialist e kategorise se larte
 • Teknologji bujqësore
 1.  Mustafa Uruci – Specialist e kategorise se larte
 2. Terezina Vukzaj – Specialist e kategorise se larte
 3. Zoje Kryekurti – Specialist e kategorise se larte

Rishikimin e programeve orientuese të Matures Shteterore Profesionale:

 • Bujqësi
 1. Mustafa Uruci – Specialist e kategorise se larte
 2. Terezina Vukzaj – Specialist e kategorise se larte
 3. Zoje Kryekurti – Specialist e kategorise se larte

Elektroteknike

 1. Jonida Haxhi – Specialist e kategorise se mesme
 2. Matilda Luma – Specialist e kategorise se larte
 3. Mimoza Zhamo – Specialist e kategorise se larte
 4. Renata Dhimitri – Specialist e kategorise se larte
 5. Jovana Habibaasi – Specialist e kategorise se mesme

Tirane me 1 Dhjetor 2021