AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim fituesish i dates 24 Janar 2022 – per bashkepunetore te jashtem per hartimin e standardit te profesionit

 1. Home
 2. /
 3. Njoftime
 4. /
 5. Njoftim per fitues
 6. /
 7. Njoftim fituesish i dates…

Komisioni i ngritur, pasi shqyrtoi dokumentacionin e aplikanteve per njoftimin e dates 17 Janar 2022 ” per bashkepunetore te jashtem per hartimin e standardit te profesionit ” vendosi te shpalle fitues:

Punonjes per produkte brumi

 1. Alma Caka- Specialist i kategorise se Larte
 2. Liljana Gaba – Specialist i kategorise se Larte
 3. Edlira Dallo – Specialist i kategorise se Larte
 4. Nikolina Shahu -Specialist i kategorise se Ulet
 5. Ledio Peshkopia – Specialist i kategorise se Larte
 6. Dorian Budlla – Specialist i kategorise se Ulet

Ndihmes Mekanik

 1. Fuat Sinaj- Specialist i kategorise se Larte
 2. Fabian Saraci – Specialist i kategorise se Larte
 3. Emiranda Findiku (Spahiu) – Specialist i kategorise se Larte
 4. Evgjeni Sinanaj -Specialist i kategorise se Larte
 5. Artur Hoxha – Specialist i kategorise se Ulet

Punetor Pyjesh

 1. Majlinda Sekja- Specialist i kategorise se Larte
 2. Gjon Fierza – Specialist i kategorise se Larte
 3. Elsa Bushati – Specialist i kategorise se Larte
 4. Bilena Hyseni -Specialist i kategorise se Larte
 5. Abdulla Diku – Specialist i kategorise se Larte
 6. Leonidha Peri – Specialist i kategorise se Larte

Tirane me 24 Janar 2022