AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim fituesish i dates 24 Janar 2022 – Për hartimin e standardit te profesionit

 1. Home
 2. /
 3. Njoftime
 4. /
 5. Njoftim per fitues
 6. /
 7. Njoftim fituesish i dates…

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së të datës 17 Janar 2022: “Për hartimin e standardit te profesionit , komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkuruan mbi bazën e dosjeve, si specialistë të jashtëm me kontratë dhe
vendosi të shpallë fitues per :

Punonjes per produkte brumi:

 1. Alma Caka – Specialist i Nivelit te Larte
 2. Liljana Gaba- Specialist i Nivelit te Larte
 3. Edlira Dallo – Specialist i Nivelit te Larte
 4. Nikolina Shahu – Specialist i Nivelit te Ulet
 5. Ledio Peshkopia –  Specialist i Nivelit te Larte
 6. Dorian Budlla – Specialist i Nivelit te Ulet

Ndihmes mekanik :

 1. Fuat Sinaj – Specialist i Nivelit te Larte
 2. Fabian Saraci- Specialist i Nivelit te Larte
 3. Emiranda Findiku Spahiu – Specialist i Nivelit te Larte
 4. Evgjeni Sinanaj – Specialist i Nivelit te Ulet
 5. Artur Hoxha – Specialist i Nivelit te Ulet

Punetor Pyjesh :

 1. Majlinda Sekja – Specialist i Nivelit te Larte
 2. Gjon Fierza – Specialist i Nivelit te Larte
 3. Elsa Bushati – Specialist i Nivelit te Larte
 4. Bilena Hyseni – Specialist i Nivelit te Larte
 5. Abdulla Diku –  Specialist i Nivelit te Larte
 6. Leonidha Peri – Specialist i Nivelit te Larte

 

Tirane me 24 Janar 2022