AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim fituesish i dates 7 Shkurt 2022 – Per bashkepunetore te jashtem per rishikimin e programeve orientuese te provimit te Matures Shteterore Profesionale

  1. Home
  2. /
  3. Njoftime
  4. /
  5. Njoftim per fitues
  6. /
  7. Njoftim fituesish i dates…

Komisioni i ngritur, pasi shqyrtoi dokumentacionin e aplikanteve per njoftimin e dates 31 Janar 2022 ”  per rishikimin e programeve orientuese te provimit te Matures Shteterore Profesionale  ” vendosi te shpalle fitues:

Gjeodezi

  1. Xhevair Aliaj -Specialist i nivelit te larte
  2. Kliton Nenaj -Specialist i nivelit te larte
  3. Vjollca Drazhi -Specialist i nivelit te mesem

Tirane me 07/02/2021