AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim për fitues i datës 03 mars 2022, për bashkëpunëtorë për hartimin e 1 skeletkurrikuli të ri të AP

  1. Home
  2. /
  3. Njoftime
  4. /
  5. Njoftim per fitues
  6. /
  7. Njoftim për fitues i…

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së të datës 14 Shkurt 2022: “Për hartimin e 1 skeletkurrikuli
të ri të arsimit profesional për vitin shkollor 2022-2023”, komisioni bëri vlerësimin e
kandidatëve që konkuruan mbi bazën e dosjeve, si specialistë të jashtëm me kontratë dhe
vendosi të shpallë fitues:
 Bashkëpunëtorë për hartimin e Skeletkurrikulit të ri të profilit mësimor “Mekatronikë” (2
vjeçar), Niv. IV i KSHK, të drejtimit mësimor “Elektroteknikë”.
1. Jovana Hebibasi – (specialiste e kategorisë së mesme)
2. Matilda Luma – (specialiste e kategorisë së lartë)
3. Arbesa Palushi – (specialiste e kategorisë së mesme)
4. Mario Dervishaj – (specialist i kategorisë së mesme)
5. Albion Mekolli – (specialist i kategorisë së mesme)
6. Genci Sharko – (specialist i kategorisë së lartë)