AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim fituesish i dates 19 prill 2022 – Kërkohen bashkepunetore per hartimin e Programeve Orientuese per provime te niveleve te Kualifikimeve Profesionale

 1. Home
 2. /
 3. Njoftime
 4. /
 5. Njoftim per fitues
 6. /
 7. Njoftim fituesish i dates…

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së të datës 11 Prill 2022: “Për hartimin e hartimin e Programeve Orientuese per provime te niveleve te Kualifikimeve Profesionale, komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkuruan mbi bazën e dosjeve, si specialistë të jashtëm me kontratë dhe vendosi të shpallë fitues:

 • Bashkëpunëtorë për hartimin e Programeve Orientuese per provime te niveleve te Kualifikimeve Profesionale “Dizenjim Mode” Niv IV ne KSHK
 1. Anila Zajmi – (specialiste e kategorisë së lartë)
 2. Lejla Hakiraj – (specialiste e kategorisë së lartë)
 3. Teodora Dashu – (specialiste e kategorisë së mesme)

Tirane me 19 Prill 2022