AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim për fitues i datës 22 prill 2022, për bashkëpunëtorë për hartimin e Standardit të Profesionit “Mësimdhënës të kulturës profesionale në AFP”

 1. Home
 2. /
 3. Njoftime
 4. /
 5. Njoftim per fitues
 6. /
 7. Njoftim për fitues i…

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së të datës 12 Prill 2022: “Për hartimin e Standardit të Profesionit “Mësimdhënës të kulturës profesionale në AFP”, komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkuruan mbi bazën e dosjeve, si specialistë të jashtëm me kontratë dhe vendosi të shpallë fitues:

 • Bashkëpunëtorë për hartimin e Standardit të Profesionit “Mësimdhënës të kulturës profesionale në AFP”
 1. Alma Ferhati – (specialiste e kategorisë së lartë)
 2. Dorina Rapti – (specialiste e kategorisë së lartë)
 3. Mirela Andoni – (specialiste e kategorisë së lartë)
 4. Mirela Sarja – (specialiste e kategorisë së lartë)
 5. Ermira Mani – (specialiste e kategorisë së lartë)

Tirane me 22 Prill 2022