AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim për fitues i datës 02 qershor 2022, për bashkëpunëtorë për hartimin e dy programeve të kualifikimit të mësimdhënësve të kulturës profesionale në AFP

 1. Home
 2. /
 3. Njoftime
 4. /
 5. Njoftim per fitues
 6. /
 7. Njoftim për fitues i…

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së të datës 19 Maj 2022: “Për hartimin e dy programeve të kualifikimit të mësimdhënësve të kulturës profesionale në AFP”, komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkuruan mbi bazën e dosjeve, si specialistë të jashtëm me kontratë dhe vendosi të shpallë fitues:

 • Bashkëpunëtorë për hartimin e dy programeve të kualifikimit të mësimdhënësve të kulturës profesionale në AFP
 1. Renata Puleri (Zaimi)– (specialiste e kategorisë së lartë)
 2. Mirela Sarja (Cenaj) (Meti) – (specialiste e kategorisë së lartë)
 3. Aida Gjinaj (Kola) – (specialiste e kategorisë së lartë)
 4. Ermira Mani – (specialist i kategorisë së lartë)
 5. Mirela Andoni – (specialist i kategorisë së lartë)