AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim fituesish i dates 6 qershor 2022 – për bashkëpunëtorë të jashtëm për hartimin e Standartit të Profesionit

 1. Home
 2. /
 3. Njoftime
 4. /
 5. Njoftim per fitues
 6. /
 7. Njoftim fituesish i dates…
Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së të datës 30 Maj 2022 për bashkëpunëtorë të jashtëm për hartimin e Standartit të Profesionit , komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkuruan mbi bazën e dosjeve, si specialistë të jashtëm me kontratë dhe vendosi të shpallë fitues:
 1. Për hartimin e Standartit të Profesionit Karpentieri, Hekurkthim dhe Betonim, niveli III ne KSHK (rishikim )
 • Silvana Pavaci– (specialiste e kategorisë së lartë)
 • Erjon Lala– (specialist i kategorisë së lartë)
 • Kliton Nenaj– (specialiste e kategorisë së lartë)
 • Adriana Lajthia– (specialiste e kategorisë së ulët)
 • Eriselda Gllucaj– (specialiste e kategorisë së ulët)

2.Për hartimin e Standartit të Profesionit Mobileri dhe Tapiceri, niveli III ne KSHK (rishikim )

 • Majlinda Sekja– (specialiste e kategorisë së lartë)
 • Flora Toska– (specialist i kategorisë së lartë)
 • Genci Ceni– (specialiste e kategorisë së mesëm)
 • Pertef Mezini– (specialiste e kategorisë së ulët)
 • Edmond Shehaj– (specialiste e kategorisë së ulët)
 • Vilson Myftari– (specialiste e kategorisë së mesëm)

Tirane me 6 qershor2022