AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim fituesish i dates 26 shtator 2022 për bashkëpunëtorë të jashtëm për hartimin e Standardeve të Profesioneve

 1. Home
 2. /
 3. Njoftime
 4. /
 5. Njoftim per fitues
 6. /
 7. Njoftim fituesish i dates…

Bazuar në njoftimet e AKAFPK-së të datës 12 dhe 19 shtator 2022 për bashkëpunëtorë të jashtëm për hartimin e Standardeve të Profesioneve, komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkuruan mbi bazën e dosjeve, si specialistë të jashtëm me kontratë dhe vendosi të shpallë fitues:

 1. Për hartimin e Standardit të Profesionit Punonjës të tekstileve, të lëkurës, veshjeve dhe të ngjashme me to”:
 • Tatjana Kosova (Spahiu) – specialist i kategorisë së lartë
 • Teodora Agalliu (Dashi) – specialist i kategorisë së mesme
 • Lejla Hakiraj (Sengla) – specialist i kategorisë së lartë
 • Anila Zajmi (Katanolli) – specialist i kategorisë së lartë
 • Flutura Shehi (Zakja) – specialist i kategorisë së lartë
 1. Për hartimin e Standardit të Profesionit Prodhues të pijeve alkoolike dhe joalkoolike”:
 • Liljana Gaba – specialist i kategorisë së lartë
 • Edlira Dallo – specialist i kategorisë së lartë
 • Driola Kadiu – specialist i kategorisë së lartë
 • Manjola Luzi (Purrizo) – specialist i kategorisë së lartë
 • Gazmend Shehi – specialist i kategorisë së lartë
 • Fatjon Hoxha – specialist i kategorisë së mesëm

Tiranë më, 26 shtator 2022