AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim fituesish i datës 26 shtator 2022 – për bashkëpunëtorë të jashtëm për hartimin e Standardit të Kualifikimit Profesional “Teknologji e përpunimit tё qumështit”, Niveli III në KSHK (Rishikim)

 1. Home
 2. /
 3. Njoftime
 4. /
 5. Njoftim per fitues
 6. /
 7. Njoftim fituesish i datës…

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së të datës 19 shtator 2022 për bashkëpunëtorë të jashtëm për hartimin e Standardit të Kualifikimit Profesional, komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si specialistë të jashtëm me kontratë dhe vendosi të shpallë fitues: 

Për hartimin e Standardit të Kualifikimit Professional  Teknologji e përpunimit tё 

qumështit”, Niveli III në KSHK (Rishikim):  

 1. Alma Caka – specialist i kategorisë së lartë 
 2. Edlira Dallo – specialist i kategorisë së lartë 
 3. Fatjon Hoxha  – specialist i kategorisë së mesëm
 4. Liljana Gaba – specialist i kategorisë së lartë 

Tiranë më, 26 shtator 2022