AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim për fitues i datës 5 tetor 2022, për bashkëpunëtorë për hartimin e Testeve të Provimeve të Kualifkimit të Vazhduar të mësimdhënësve të AFP për vitin 2022

  1. Home
  2. /
  3. Njoftime
  4. /
  5. Njoftim per fitues
  6. /
  7. Njoftim për fitues i…

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së të datës 21 shtator 2022: “Për bashkëpunëtorë në hartimin e testeve të provimeve të kualifikimit të vazhduar profesional të mësimdhënësve të kulturës profesionale në AFP (Grupi A dhe Grupi B), për vitin 2022”, komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkuruan mbi bazën e dosjeve, si specialistë të jashtëm me kontratë dhe vendosi të shpallë fitues:

  • Aida Gjinaj – (specialiste e kategorisë së lartë).
  • Ermira Mani – (specialiste e kategorisë së lartë).
  • Renata Puleri – (specialiste e kategorisë së lartë).

Tiranë, 5 Tetor 2022