AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim fituesish i dates 12 Tetor 2022 – për bashkëpunëtorë të jashtëm për hartimin e Standardeve të Profesioneve

 1. Home
 2. /
 3. Njoftime
 4. /
 5. Njoftim per fitues
 6. /
 7. Njoftim fituesish i dates…

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së të datës 3 tetor 2022 për bashkëpunëtorë të jashtëm për hartimin e Standardeve të Profesioneve, komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkuruan mbi bazën e dosjeve, si specialistë të jashtëm me kontratë dhe vendosi të shpallë fitues:

 1. Për hartimin e Standardit të Profesionit Punonjës për punime dhe riparim rrugësh”:
 • Entela Muha – specialist i kategorisë së lartë
 • Kliton Nenaj – specialist i kategorisë së lartë
 • Gojart Laçi – specialist i kategorisë së lartë
 • Arben Muha – specialist i kategorisë së lartë
 • Xhevair Aliaj – specialist i kategorisë së lartë
 • Adriana Lajthia – specialist i kategorisë së ulët
 1. Për hartimin e Standardit të Profesionit Punonjës për prodhime druri gjysmë të gatshme”:
 • Flora Toska – specialist i kategorisë së lartë
 • Holta Çota – specialist i kategorisë së lartë
 • Majlinda Sekja – specialist i kategorisë së lartë
 • Vilson Myftaraj- specialist i kategorisë së mesme
 • Petref Mezini- specialist i kategorisë së ulët

Tiranë më, 12 tetor 2022