AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim fituesish i datës 31 tetor 2022 – për bashkëpunëtorë të jashtëm në rishikimin e standardeve të kualifikimeve profesionale: “Tekstil – Konfeksione”, niveli II në KSHK dhe “Punime dhe riparime rrugësh”, niveli III në KSHK

 1. Home
 2. /
 3. Njoftime
 4. /
 5. Njoftim per fitues
 6. /
 7. Njoftim fituesish i datës…

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së të datës 20 tetor 2022 për bashkëpunëtorë të jashtëm për rishikimin e standardeve të kualifikimeve profesionale: “Tekstil – Konfeksione”, niveli II  në KSHK dhe “Punime dhe riparime rrugësh”, niveli III  në KSHK, komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si specialistë të jashtëm me kontratë dhe vendosi të shpallë fitues: 

Për rishikimin standardit të kualifikimit profesional“Tekstil – Konfeksione”, niveli II  në KSHK

 1. Anila Zajmi (Katanolli) – specialist i kategorisë së lartë  
 2. Tatjana Kosova (Spahiu) – specialist i kategorisë së lartë 
 3. Marsida Hoxhallari – specialist i kategorisë së lartë 
 4. Teodora Agalliu (Dashi) – specialist i kategorisë së mesme 

Për rishikimin standardit të kualifikimit profesional “Punime dhe riparime rrugësh”, niveli III  në KSHK. 

 1. Silvana Pavaci– (specialiste e kategorisë së lartë) 
 2. Erjon Lala– (specialist i kategorisë së lartë) 
 3. Kliton Nenaj– (specialiste e kategorisë së lartë) 
 4. Adriana Lajthia– (specialiste e kategorisë së ulët) 

  Tiranë më, 31 tetor 2022