AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim fituesish i datës 22 nëntor 2022 – për bashkëpunëtorë të jashtëm në Hartimin e Programeve Orientuese të Maturës Shtetërore Profesionale

  1. Home
  2. /
  3. Njoftime
  4. /
  5. Njoftim per fitues
  6. /
  7. Njoftim fituesish i datës…

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së të datës 9 nëntor 2022 për bashkëpunëtorë të jashtëm për Hartimin e Programeve Orientuese të Maturës Shtetërore Profesionale: Administrim zyre, Multimedia, Programim, komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si specialistë të jashtëm me kontratë dhe vendosi të shpallë fitues:

I. Për Hartimin e Programit Orientues të Maturës Shtetërore Profesionale “Administrim zyre”:

1. Anila Nanaj (Bani) – specialist i kategorisë së lartë

2. Florije Begaj – specialist i kategorisë së lartë

3. Silvana Kotja – specialist i kategorisë së lartë

II. Për Hartimin e Programit Orientues të Maturës Shtetërore Profesionale “Multimedia”

4. Elida Mesi – specialist i kategorisë së lartë

5. Ornela Lala – specialist i kategorisë së mesme

6. Loreta Polaj – specialist i kategorisë së mesme

III. Për Hartimin e Programit Orientues të Maturës Shtetërore Profesionale “Programim”:

1. Elida Mesi – specialist i kategorisë së lartë

2. Ornela Lala – specialist i kategorisë së mesme

3. Loreta Polaj – specialist i kategorisë së mesme

Tiranë më, 22 Nëntor 2022