AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim i dates 13/12/2022 – për përzgjedhjen e një anëtari të komitetit sektorial të Teknologjisë së Informacionit dhe Komunikimit (TIK) 

  1. Home
  2. /
  3. Njoftime
  4. /
  5. Njoftim per fitues
  6. /
  7. Njoftim i dates 13/12/2022…

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së të datës 02.12.2022, për përzgjedhjen e një anëtari të komitetit sektorial të Teknologjisë së Informacionit dhe Komunikimit (TIK) të cilët do të mbështesin zhvillimin e Kornizës Shqiptare të Kualifikimeve (KSHK) komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve të dokumenteve  të paraqitura  dhe vendosi të shpallë fitues  për anëtarë të Komitetit  Sektoriale të Teknologjisë së Informacionit dhe Komunikimit (TIK): 

1. Gentian Likaj                        Anëtar, Përfaqësues biznesi   me përvojë të pasur në zhvillimin e burimeve

Tirane 13 dhjetor 2022