AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim fituesish i datës 29 Maj 2023-për bashkëpunëtorë të jashtëm për rishikimin e standardeve të kualifikimeve profesionale

 1. Home
 2. /
 3. Njoftime
 4. /
 5. Njoftim per fitues
 6. /
 7. Njoftim fituesish i datës…
Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së të datës 22 Maj 2023 për bashkëpunëtorë të jashtëm për rishikimin e standardeve të kualifikimeve profesionale: “Nxjerrja e naftës, gazit dhe ujit”, niveli III në KSHK (rishikim), “Sigurime”, niveli IV në KSHK (rishikim) dhe “Sipërmarrje e Agjencisë Turistike”, niveli IV në KSHK (rishikim), komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si specialistë të jashtëm me kontratë dhe vendosi të shpallë fitues:
 • Për rishikimin e standardit të kualifikimit profesional “Nxjerrja e naftës, gazit dhe ujit”, niveli III në KSHK 
 1. Bledar Lamkaj – specialist i kategorisë së mesme
 2. Bardhosh Seitaj – specialist i kategorisë së lartë
 3. Kreshnik Mile – specialist i kategorisë së lartë
 • “Sigurime” niveli IV në KSHK (Rishikim)
 1. Florije Bega – Specialist i kategorisë së lartë
 2. Elona Hoxha – Specialist i kategorisë së lartë
 3. Alma Ferhati – Specialist i kategorisë së lartë
 4. Silvana Kotja – Specialist i kategorisë së lartë
 • “Sipërmarrje e Agjencisë Turistike” niveli IV në KSHK (Rishikim)
 1. Florije Bega – Specialist i kategorisë së lartë
 2. Elona Hoxha – Specialist i kategorisë së lartë
 3. Alma Ferhati – Specialist i kategorisë së lartë
 4. Silvana Kotja – Specialist i kategorisë së lartë