AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim për fitues i datës 30.05.2023, për bashkëpunëtorë lidhur me vlerësimin e jashtëm për akreditimin institucional të ofruesit publik shkolla e mesme profesionale “Charles Telford Erickson” Golem-Kavajë

  1. Home
  2. /
  3. Njoftime
  4. /
  5. Njoftim per fitues
  6. /
  7. Njoftim për fitues i…
Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së të datës 23.05.2023 për bashkëpunëtorë të jashtëm (vlerësues të jashtëm) për akreditimin institucional të ofruesit publik shkolla e mesme profesionale “Charles Telford Erickson” Golem-Kavajë, komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si specialistë të jashtëm me kontratë (vlerësues të jashtëm) dhe vendosi të shpallë fitues:
  1. Jonida Haxhi – specialist i kategorisë së lartë
  2. Alma Ferhati (Yzeiri) – specialist i kategorisë së lartë
  3. Erion Cani – specialist i kategorisë së lartë