AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim fituesish i dates 15 qershor 2023 – për specialistë të jashtëm për hartimin e Standardeve të Profesioneve

 1. Home
 2. /
 3. Njoftime
 4. /
 5. Njoftim per fitues
 6. /
 7. Njoftim fituesish i dates…
Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së të 05 qershor 2023 për specialistë të jashtëm për hartimin e Standardeve të Profesioneve, komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkuruan mbi bazën e dosjeve, si specialistë të jashtëm me kontratë dhe vendosi të shpallë fitues:
 • Hartimi i standardit të profesionit: “Riparues të pajisjeve elektro-shtëpiake dhe të tjera”
 1. Genci Stafa – specialist i kategorisë së mesme
 2. Myzejen Menkulazi – (Majollari) – specialist i kategorisë së lartë
 3. Genci Sharko – specialist i kategorisë së lartë
 4. Jovana Hebibasi – specialist i kategorisë së mesme
 5. Gazmend Xhafa – specialist i kategorisë së ulët
 • “Përgjegjës prodhimi për përpunimin e drurit”
 1. Dritan Ajdinaj – Specialist i kategorisë së lartë
 2. Petref Mezini – Specialist i kategorisë së ulët
 3. Vilson Myftari – Specialist i kategorisë së mesme
 4. Genci Ceni – Specialist i kategorisë së lartë
 5. Flora Toska – specialist i kategorisë së lartë
 6. Majlinda Sekja – specialist i kategorisë së lartë
 • “Teknik silvikulturë (drurët)”
 1. Majlinda Sekja – specialist i kategorisë së lartë
 2. Hasan Cani – Specialist i kategorisë së mesme
 3. Elsa Bushati – Specialist i kategorisë së lartë
 4. Nehat Çollaku – Specialist i kategorisë së lartë
 5. Gjon Fierza – Specialist i kategorisë së lartë