AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim fituesish i dates 3 korrik 2023 – për bashkëpunëtorë të jashtëm për rishikimin e standardeve të kualifikimeve profesionale

 1. Home
 2. /
 3. Njoftime
 4. /
 5. Njoftim per fitues
 6. /
 7. Njoftim fituesish i dates…
Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së të datës 23 Qershor 2023, për bashkëpunëtorë të jashtëm për rishikimin e standardeve të kualifikimeve profesionale “Rrobaqepësi”, niveli III në KSHK (rishikim) dhe “Makina metalpunuese”, niveli III në KSHK (rishikim)  komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si specialistë të jashtëm me kontratë dhe vendosi të shpallë fitues bashkëpunëtorë të jashtëm:
 • “Rrobaqepësi”, niveli III në KSHK (rishikim)
 1. Anila Zajmi Katanolli – Specialist i kategorisë së lartë
 2. Teodora Agalliu – Specialist i kategorisë së mesme
 3. Lejla Hakiraj – Specialist i kategorisë së lartë
 • “Makina metalpunuese”, niveli III në KSHK (rishikim)
 1. Bledi Pelivani – specialist i kategorisë së mesme
 2. Emiranda Findiku – specialist i kategorisë së lartë
 3. Andrea Kërkeshi – specialist i kategorisë së lartë
 4. Vojsava Delilaj – specialist i kategorisë së lartë