AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim fituesish i dates 3 Korrik 2023 – për specialistë të jashtëm për validimin e standardeve të profesioneve dhe standardeve të kualifikimeve sipas fushave të mëposhtme

 1. Home
 2. /
 3. Njoftime
 4. /
 5. Njoftim per fitues
 6. /
 7. Njoftim fituesish i dates…
Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së të datës 23 qershor 2023 për specialistë të jashtëm për validimin e standardeve të profesioneve dhe standardeve të kualifikimeve sipas fushave të mëposhtme, komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkuruan mbi bazën e dosjeve, si specialistë të jashtëm me kontratë sipas fushave dhe vendosi të shpallë fitues: Teknologji ushqimore, Tekstil – konfeksion, Mekanikë, Shërbime mjetesh transporti, Ndërtim, Termohidraulikë, Përpunim druri, Ekonomi – biznes, Nxjerrja e naftës, gazit dhe ujit, Gjeologji – miniera, Detari, Shërbime sociale dhe shëndetësore:  Ekonomi – biznes:
 • Standarde profesionesh (“Llogaritar”, “Tregtar “, “Përfaqësues sigurimesh”, “Nëpunës në agjencitë e udhëtimit”)
 • Standarde kualifikimi (“Llogari”, “Tregti”, “Sigurime” dhe “Sipërmarrje e Agjencisë Turistike”, niveli IV në KSHK):
 1. Suela Merdhoqi – specialist i kategorisë së mesme
 2. Mirlinda Galushi – specialist i kategorisë së lartë
 3. Dorina Dudi – specialist i kategorisë së lartë
 4. Albana Shyti – specialist i kategorisë së lartë
 5. Marsida Nane – specialist i kategorisë së lartë
Ndërtim:
 • Standarde profesionesh (“Punonjës për punime dhe riparime rrugësh”, “Teknik i mesëm ndërtimi”)
 • Standarde kualifikimi (“Punime dhe riparim rrugësh”, niveli III në KSHK, “Ndërtim”, niveli IV në KSHK).
 1. Alma Golgota – Specialist i kategorisë së lartë
 2. Diana Bardhi – Specialist i kategorisë së lartë
 3. Gentian Seitaj – Specialist i kategorisë së lartë
 4. Lorena Totoni – Specialist i kategorisë së lartë 
Shënim: Aplikimet për fushat e tjera shtyhen për një aftat tjetër.