AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim fituesish i dates 17 korrik 2023-për specialistë të jashtëm me kontratë për hartimin e standardeve të profesioneve

  1. Home
  2. /
  3. Njoftime
  4. /
  5. Njoftim per fitues
  6. /
  7. Njoftim fituesish i dates…
Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së të datës 10 korrik 2023 për specialistë të jashtëm me kontratë për hartimin e standardeve të profesioneve komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkuruan mbi bazën e dosjeve dhe vendosi të shpallë fitues, si më poshtë vijon: “Riparues makinerish metal punuese” a) Ilo Bodi – specialist i kategorisë së lartë b) Arben Muha – specialist i kategorisë së lartë c) Fuat Sinaj – specialist i kategorisë së lartë d) Emiranda Findiku – specialist i kategorisë së lartë e) Erjon Selmani – specialist i kategorisë së mesme  “Modelist” 1. Anila Zajmi – Specialist i kategorisë së lartë 2. Mimoza Emanuels (Vojka) – Specialist i kategorisë së lartë 3. Flutura Shehi – Specialist i kategorisë së lartë 4. Valbona Karaboja (Karanxha) – specialist i kategorisë së lartë 5. Suela Demaj – specialist i kategorisë së ulët Tiranë më 17 korrik 2023