AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim fituesish i dates 9 Gusht 2023 për bashkëpunëtorë të jashtëm për rishikimin e standardit të kualifikimit profesional

 1. Home
 2. /
 3. Njoftime
 4. /
 5. Njoftim per fitues
 6. /
 7. Njoftim fituesish i dates…
Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së të datës 01 Gusht 2023, për bashkëpunëtorë të jashtëm për rishikimin e standardit të kualifikimit profesional “Riparime tё pajisjeve elektroshtёpiake”,  niveli III në KSHK (rishikim)  komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si specialistë të jashtëm me kontratë dhe vendosi të shpallë fitues bashkëpunëtorë të jashtëm:  “Riparime tё pajisjeve elektroshtёpiake”, niveli III në KSHK (rishikim) 
 1. Myzejen Menkulazi – (Majollari) – specialist i kategorisë së lartë
 2. Emanuela Shkupi (Shehaj) – specialist i kategorisë së lartë
 3. Jovana Hebibasi – specialist i kategorisë së mesme
 4. Gazmend Xhafa – specialist i kategorisë së ulët
 Tiranë më 09.08.2023