AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim për fitues i datës 16 Gusht 2023, për bashkëpunëtorë për rishikimin e 2 Skeletkurrikulave të Arsimit Profesional

 1. Home
 2. /
 3. Njoftime
 4. /
 5. Njoftim per fitues
 6. /
 7. Njoftim për fitues i…
Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së të datës 08 gusht 2023, si bashkëpunëtorë të jashtëm  për rishikimin e 2 Skeletkurrikulave të Arsimit Profesional,  komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkuruan mbi bazën e dosjeve, si specialistë të jashtëm me kontratë dhe vendosi të shpallë fitues:
 1. Për rishikimin e Skeletkurrikulit të profilit mësimor “Sigurime”, Niv. IV i KSHK (2 vjeçar). 
 1. Elona Hoxha (specialiste e kategorisë së lartë)
 2. Florije Bega (specialiste e kategorisë së lartë)
 3. Silvana Kotja (specialiste e kategorisë së lartë)
 4. Anila Nanaj (Bani) (specialiste e kategorisë së lartë)
 1. Për rishikimin e Skeletkurrikulit të profilit mësimor “Sipërmarrje e agjencisë turistike”, Niv. IV i KSHK (2 vjeçar). 
 1. Elona Hoxha (specialiste e kategorisë së lartë)
 2. Florije Bega (specialiste e kategorisë së lartë)
 3. Silvana Kotja (specialiste e kategorisë së lartë)
 4. Anila Nanaj (Bani) (specialiste e kategorisë së lartë)