AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim për fitues i datës 20 tetor 2023, si bashkëpunëtorë të jashtëm për hartimin e 11 Materialeve mësimore në mbështetje të lëndëve/moduleve mësimore të skeletkurrikulave të Arsimit Profesional

  1. Home
  2. /
  3. Njoftime
  4. /
  5. Njoftim per fitues
  6. /
  7. Njoftim për fitues i…
Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së të datës 5 tetor 2023, si bashkëpunëtorë të jashtëm për hartimin e 11 Materialeve mësimore në mbështetje të lëndëve/moduleve mësimore të skeletkurrikulave të Arsimit Profesional, komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkuruan mbi bazën e dosjeve, si specialistë të jashtëm me kontratë dhe vendosi të shpallë fitues: “Anatomi dhe fiziologji”, kl.11 (72 orë), në drejtimin “Veterinari”. Ermal Yzeiraj (specialist i kategorisë së lartë) “Diagnostikimi kompjuterik i parregullsive të automjetit”, (45 orë), në profilin “Diagnostikim – menaxhim në autoservis” (pas të mesmes). Fabian Saraçi (specialist i kategorisë së lartë) Nexhmi Ferhati (specialist i kategorisë së lartë) Petraq Llambushi (specialist i kategorisë së lartë) “Diagnostikimi i sistemeve të automjeteve elektrike dhe hibride” (120 orë), në profilin “Diagnostikim – menaxhim në autoservis” (pas të mesmes). Fabian Saraçi (specialist i kategorisë së lartë) Nexhmi Ferhati (specialist i kategorisë së lartë) Petraq Llambushi (specialist i kategorisë së lartë) “Udhëtimi dhe turizmi”, kl.13 (96 orë), në profilin “Sipërmarrje e agjencisë turistike”. Afërdita Alizoti (Mëhilli) (specialiste e kategorisë së lartë) Dhimitër Doka (specialist i kategorisë së lartë) “Teknikë e punimeve dekorative”, kl.12 (68 orë), në profilin “Punime dekorative dhe bojatisje”. Silvana Pavaci (specialiste e kategorisë së lartë) Safie Sina (specialiste e kategorisë së lartë) “Teknologji tekstili”, viti I (90 orë mësimore) në profilin “Dizenjim mode” (pas të mesmes). Flutura Shehi (Zakja) (specialiste e kategorisë së lartë) Teodora Dashi Agalliu (specialiste e kategorisë së mesme) Lejla Hakiraj (specialiste e kategorisë së lartë) “Menaxhimi në biznesin e modës”, viti II (42 orë mësimore) në profilin “Dizenjim mode” (pas të mesmes). Anila Nanaj (Bani) (specialiste e kategorisë së lartë) Florije Bega (specialiste e kategorisë së lartë) “Aftësitë sipërmarrëse të ndërmjetësit të pasurive të paluajtshme”, viti I (100 orë mësimore) në profilin “Ndërmjetësim i pasurive të paluajtëshme” (pas të mesmes). Anila Nanaj (Bani) (specialiste e kategorisë së lartë) Florije Bega (specialiste e kategorisë së lartë) Diana Bardhi (specialiste e kategorisë së lartë) “Etika profesionale dhe komunikimi”, viti I (100 orë mësimore) në profilin “Ndërmjetësim i pasurive të paluajtëshme” (pas të mesmes). Anila Nanaj (Bani) (specialiste e kategorisë së lartë) Florije Bega (specialiste e kategorisë së lartë) Diana Bardhi (specialiste e kategorisë së lartë) “Teknikë instalimi e sistemeve hidraulike”, kl.13 (64 orë), në drejtimin “Termohidraulikë”. Mimoza Myderizi (specialiste e kategorisë së lartë) Rezana Lika (Bushi) (specialiste e kategorisë së mesme) “Instalime në rrjetin e jashtëm të ujësjellësit”, kl.12 (102 orë), në profilin “Shërbime hidraulike në ujësjellës kanalizime”. Mimoza Myderizi (specialiste e kategorisë së lartë) Rezana Lika (Bushi) (specialiste e kategorisë së mesme)