AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim për fitues i datës 3 nëntor 2023, për bashkëpunëtorë për rishikimin e 6 Skeletkurrikulave të Arsimit Profesional

 1. Home
 2. /
 3. Njoftime
 4. /
 5. Njoftim per fitues
 6. /
 7. Njoftim për fitues i…
Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së të datës 24 tetor 2023, si bashkëpunëtorë të jashtëm  për rishikimin e 6 Skeletkurrikulave të Arsimit Profesional për vitin shkollor 2024-25, komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkuruan mbi bazën e dosjeve, si specialistë të jashtëm me kontratë dhe vendosi të shpallë fitues:
 1. Për skeletkurrikulin e drejtimit mësimor “Përpunim druri”, Niv. IV i KSHK (1 vjeçar).
1) Genci Ceni (specialist i kategorisë së lartë) 2) Flora Toska (specialiste e kategorisë së lartë) 3) Majlinda Sekja (specialiste e kategorisë së lartë) 4) Ndue Çuni (specialist i kategorisë së lartë) 5) Gjon Fierza (specialist i kategorisë së lartë)
 1. Për skeletkurrikulin e profilit mësimor “Nxjerrja e naftës, gazit dhe ujit”, Niv. III i KSHK (1 vjeçar).
1) Bledar Lamkaj (specialist i kategorisë së mesme) 2) Eridjon Koçi (specialist i kategorisë së mesme) 3) Kreshnik Mile (specialist i kategorisë së lartë)
 1. Për skeletkurrikulin e profilit mësimor “Instalime elektrike civile dhe industriale”, Niv. III i KSHK (1 vjeçar).
1) Emanuela Shkupi (specialiste e kategorisë së lartë) 2) Myzejen Menkulazi (specialiste e kategorisë së lartë) 3) Jovana Hebibasi (specialiste e kategorisë së mesme)
 1. Për skeletkurrikulin e drejtimit mësimor “Teknologji ushqimore”, Niv. IV i KSHK (1 vjeçar).
Afati i aplikimit shtyhet deri më dt. 10 nëntor 2023, ora 14.00 
 1. Për skeletkurrikulin e drejtimit mësimor “Gjeologji miniera”, Niv. IV i KSHK (1 vjeçar).
1) Leonard Kazanxhiu (specialist i kategorisë së lartë) 2) Edmond Hoxha (specialist i kategorisë së lartë) 3) Nexhbedin Marku (specialist i kategorisë së lartë)
 1. Për skeletkurrikulin e profilit mësimor “Konstruksione metalike”, Niv. III i KSHK (1 vjeçar)
1) Nexhmije Bakillari (specialiste e kategorisë së lartë) 2) Fabian Saraçi (specialist i kategorisë së lartë) 3) Emiranda Findiku (specialiste e kategorisë së lartë) 4) Bledi Pelivani (specialist i kategorisë së lartë) 5) Andrea Kërkeshi (specialist i kategorisë së lartë) 6) Matilda Luma (specialiste e kategorisë së lartë)