AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim për fitues i datës 13 nëntor 2023, për bashkëpunëtorë për rishikimin e Skeletkurrikulit të drejtimit “Teknologji ushqimore”, Niv. IV i KSHK (1 vjeçar).

  1. Home
  2. /
  3. Njoftime
  4. /
  5. Njoftim per fitues
  6. /
  7. Njoftim për fitues i…
Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së të datës 3 nëntor 2023, për shtyrjen e afatit të aplikimit si bashkëpunëtorë të jashtëm për rishikimin e Skeletkurrikulit të drejtimit “Teknologji ushqimore”, Niv. IV i KSHK (1 vjeçar), komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkuruan mbi bazën e dosjeve, si specialistë të jashtëm me kontratë dhe vendosi të shpallë fitues: 1) Hyrie Lasku (specialiste e kategorisë së lartë) 2) Bledar Bejtja (specialist i kategorisë së lartë) 3) Alma Caka (specialiste e kategorisë së lartë) 4) Lorela Lami (specialiste e kategorisë së mesme)