AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim fituesish i dates 16 Janar 2024 – për hartimin e standardit të kualifikimit profesional: “Siguria kibernetike”, niveli V në KSHK, referuar nivelit V në KEK

  1. Home
  2. /
  3. Njoftime
  4. /
  5. Njoftim per fitues
  6. /
  7. Njoftim fituesish i dates…
Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së, të datës 8 Janar 2024, për specialistë të jashtëm për hartimin e standardit të kualifikimit profesional: “Siguria kibernetike”, niveli V në KSHK, referuar nivelit V në KEK, komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si specialistë të jashtëm me kontratë dhe vendosi të shpallë fitues specialistët e jashtëm: 1. Ilir Daka – Specialist i kategorisë së lartë 2. Anisa Melishte – Specialist i kategorisë së mesme 3. Mario Dervshaj – Specialist i kategorisë së mesme 4. Besmir Kanushi – Specialist i kategorisë së mesme 5. Elida Mesi – Specialist i kategorisë së lartë 6. Kleona Elezi Specialist i kategorisë së mesme Tirane me 16 Janar 2024