AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim fituesish i dates 2 Shkurt 2024

  1. Home
  2. /
  3. Njoftime
  4. /
  5. Njoftim per fitues
  6. /
  7. Njoftim fituesish i dates…
Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së, të datës 26 Janar 2024, për specialistë të jashtëm për rishikimin e standardeve të kualifikimeve profesional, komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si specialistë të jashtëm me kontratë dhe vendosi të shpallë fitues specialistët e jashtëm: “Bar – Restorant”, niveli III në KSHK (rishikim), referuar nivelit III në KEK 1. Flutura Vaqarri – Specialist i kategorisë së lartë 2. Arbër Hala – Specialist i kategorisë së lartë 3. Besim Xhaja- Specialist i kategorisë së lartë “Recepsion”, niveli III në KSHK (rishikim), referuar nivelit III në KEK 1. Flutura Vaqarri – Specialist i kategorisë së lartë 2. Donald Vogli – Specialist i kategorisë së lartë 3. Besim Xhaja- Specialist i kategorisë së lartë “Guidë turistike”, niveli III në KSHK (rishikim), referuar nivelit III në KEK 1. Alma Ferhati – Specialist i kategorisë së lartë 2. Donald Vogli – Specialist i kategorisë së lartë 3. Aneo Hila – Specialist i kategorisë së lartë