AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim fituesish i dates 2 shkurt 2024

 1. Home
 2. /
 3. Njoftime
 4. /
 5. Njoftim per fitues
 6. /
 7. Njoftim fituesish i dates…
Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së, të datës 26 Janar 2024, për specialistë të jashtëm për hartimin dhe rishikimin e  Programeve Orientuese  të niveleve,  komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si specialistë të jashtëm me kontratë dhe vendosi të shpallë fitues specialistët e jashtëm: HARTIMI I programit orientues të provimit të  
 • Ndërmjetësim i pasurive të paluajtshme, niveli V në KSHK, referuar nivelit V në KEK
 1. Florije Bega, Specialist i kategorisë së lartë
 2. Anila Nanaj (Bani), Specialist i kategorisë së lartë
 3. Jonida Nano, Specialist i kategorisë së lartë
RISHIKIMI i programeve orientuese të provimeve të nivelit 
 • Shërbime karrocerie, niveli III në KSHK, referuar nivelit III në KEK 
 1. Emiranda Findiku, specialist i kategorisë së lartë
 2. Andrea Kërkeshi, specialist i kategorisë së lartë
 3. Ervin Kola, specialist i kategorisë së mesme
 • Diagnostikim-menaxhim në autoservis, niveli V në KSHK, referuar nivelit V në KEK 
 1. Emiranda Findiku, specialist i kategorisë së lartë
 2. Andrea Kërkeshi, specialist i kategorisë së lartë
 3. Ervin Kola, specialist i kategorisë së mesme 
 • Kërkim, shpim dhe shfrytëzim për naftë, gaz dhe ujë, niveli II në KSHK, referuar nivelit II në KEK. 
 1. Lindita Hoxhaj, specialist i kategorisë së lartë
 2. Bledar Lamkaj, specialist i kategorisë së mesme
 3. Eridjon Koçi, specialist i kategorisë së mesme
 • Prodhime druri gjysmë të gatshme, niveli III në KSHK, referuar nivelit III në KEK 
 1. Majlinda Sekja, Specialist i kategorisë së Lartë
 2. Flora Toska, Specialist i kategorisë së Lartë
 3. Genci Ceni, Specialist i kategorisë së Lartë 
 • Mobileri dhe tapiceri, niveli III në KSHK, referuar nivelit III në KEK 
 1. Genci Ceni, Specialist i kategorisë së Lartë
 2. Flora Toska, Specialist i kategorisë së Lartë
 3. Majlinda Sekja, Specialist i kategorisë së Lartë
Tirane me 02.02.2024