AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim fituesish i dates 4 Mars 2024 – për specialistë të jashtëm për hartimin e standardit të profesionit

 1. Home
 2. /
 3. Njoftime
 4. /
 5. Njoftim per fitues
 6. /
 7. Njoftim fituesish i dates…
Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së të datës 20 shkurt 2024 për specialistë të jashtëm për hartimin e standardit të profesionit: Arkëtar banke dhe nëpunës të tjerë që lidhen me të”, komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkuruan mbi bazën e dosjeve, si specialistë të jashtëm me kontratë dhe vendosi të shpallë fitues: 
 1. Anila Nanaj – Specialist i kategorisë së lartë
 2. Florie Bega – Specialist i kategorisë së lartë
 3. Albana Shyti – Specialist i kategorisë së lartë
 4. Fabiola Grykshi – Specialist i kategorisë së lartë
 5. Fitim Gjuta – Specialist i kategorisë së lartë
 6. Marsida Nane – Specialist i kategorisë së lartë
 7. Edit Valisi – Specialist i kategorisë së mesme
Tiranë më, 4 mars 2024