AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftimi fituesish i datës 15 prill për specialistë të jashtëm për hartimin/rishikimin e standardeve të profesioneve

  1. Home
  2. /
  3. Njoftime
  4. /
  5. Njoftim per fitues
  6. /
  7. Njoftimi fituesish i datës…
Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së të datës 12 prill 2024 për specialistë të jashtëm për hartimin/rishikimin e standardeve të profesioneve: “Teknik i kontrollit të linjave të automatizuara” (hartim) dhe “Teknik i riparimit të pajisjeve elektronike” (rishikim), komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkuruan mbi bazën e dosjeve, si specialistë të jashtëm me kontratë dhe vendosi të shpallë fitues:  “Teknik i kontrollit të linjave të automatizuara” (hartim):  1.      Ilir Daka – Specialist i kategorisë së lartë 2.      Arben Muha – Specialist i kategorisë së lartë 3.      Ilo Bodi – Specialist i kategorisë së lartë 4.      Enola Baraj – Specialist i kategorisë së lartë 5.      Jonadri Bundo – Specialist i kategorisë së mesme 6.      Igli Bisha – Specialist i kategorisë së ulët  “Teknik i riparimit të pajisjeve elektronike” (rishikim):  1.      Jonida Haxhi – Specialist i kategorisë së lartë 2.      Aida Maja – Specialist i kategorisë së lartë 3.      Ilir Shinko – Specialist i kategorisë së lartë 4.      Gerti Cenko – Specialist i kategorisë së lartë 5.      Donald Bylykbashi – Specialist i kategorisë së mesme