AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim për fitues i dt. 7 maj 2024, si bashkëpunëtorë të jashtëm për rishikimin e 4 skeletkurrikulave të AP për vitin shkollor 2024-2025.

 1. Home
 2. /
 3. Njoftime
 4. /
 5. Njoftim per fitues
 6. /
 7. Njoftim për fitues i…
Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së të datës të datës 22 prill 2024 “Për bashkëpunëtorë të jashtëm për rishikimin e 4 skeletkurrikulave të arsimit profesional për vitin shkollor 2024-25”, komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkuruan mbi bazën e dosjeve, si bashkëpunëtorë të jashtëm me kontratë dhe vendosi të shpallë fitues:
 1. Për rishikimin e skeletkurrikulit të profilit “Bar restorant”, Niv. III i KSHK (1 vjeçar). 
 1. Flutura Vaqari (specialiste e kategorisë së lartë)
 2. Albana Pelivani (specialiste e kategorisë së lartë)
 3. Besim Xhaja (specialist i kategorisë së lartë)
 1. Për rishikimin e skeletkurrikulit të profilit “Guidë turistike”, Niv. IV i KSHK (2 vjeçar). 
 1. Alma Ferhati (specialiste e kategorisë së lartë)
 2. Ira Rroço (specialiste e kategorisë së lartë)
 3. Donald Vogli (specialist i kategorisë së lartë)
 4. Beneta Bejleri (specialiste e kategorisë së lartë)
 1. Për rishikimin e skeletkurrikulit të profilit “Kopshtari”, Niv. III i KSHK (1 vjeçar). 
 1. Gjon Fierza (specialist i kategorisë së lartë)
 2. Terezina Vukzaj (specialiste e kategorisë së lartë)
 3. Zoje Kryekurti (specialiste e kategorisë së lartë)
 1. Për rishikimin e skeletkurrikulit të profilit “Prodhim bimor”, Niv. III i KSHK (1 vjeçar). 
 1. Gjon Fierza (specialist i kategorisë së lartë)
 2. Terezina Vukzaj (specialiste e kategorisë së lartë)
 3. Zoje Kryekurti (specialiste e kategorisë së lartë)