AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim fituesish i dates 6 qershor 2024 – për specialistë të jashtëm për hartimin/rishikimin e standardeve të kualifikimeve profesionale

 1. Home
 2. /
 3. Njoftime
 4. /
 5. Njoftim per fitues
 6. /
 7. Njoftim fituesish i dates…
Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së të datës 28 maj 2024 për specialistë të jashtëm për hartimin/rishikimin e standardeve të kualifikimeve profesionale: “Teknologji automatizimi”, niveli IV në KSHK, referuar nivelit IV në KEK (hartim) dhe “Riparimi i pajisjeve elektronike”, niveli IV në KSHK, referuar nivelit IV në KEK (rishikim), komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkuruan mbi bazën e dosjeve, si specialistë të jashtëm me kontratë dhe vendosi të shpallë fitues:
 1. “Teknologji automatizimi”, niveli IV në KSHK, referuar nivelit IV në KEK (hartim) 
 1. Ilir Daka – Specialist i kategorisë së lartë
 2. Ilo Bodi – Specialist i kategorisë së lartë
 3. Enola Baraj – Specialist i kategorisë së lartë
 4. Igli Bisha – Specialist i kategorisë së ulët
 5. Xhiana Lapi – Specialist i kategorisë së mesme
 6. Jovana Hebibasi – Specialist i kategorisë së lartë
 1. “Riparimi i pajisjeve elektronike”, niveli IV në KSHK, referuar nivelit IV në KEK (rishikim): 
 1. Gerti Cenko – Specialist i kategorisë së lartë
 2. Jonida Haxhi – Specialist i kategorisë së lartë
 3. Jovana Hebibasi – Specialist i kategorisë së lartë
 4. Matilda Luma – Specialist i kategorisë së lartë