AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim fituesish i datës 13 Mars 2018 – Kërkohen bashkëpunëtorë për rishikimin e skeletkurrikulave të Arsimit Profesional për vitin shkollor 2018-2019

  1. Home
  2. /
  3. Njoftime
  4. /
  5. Njoftim per fitues
  6. /
  7. Njoftim fituesish i datës…

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së së datës 05 shkurt 2018  komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si bashkëpunëtorë të jashtëm në fushën e rishikimit të skeletkurrikulave të arsimit profesional për vitin shkollor 2018-2019:

  • Për rishikimin e skeletkurrikulave të arsimit profesional për vitin shkollor 2018-2019 së profilit mësimor Prodhime druri gjysëm të gatshme”, Niveli II, të drejtimit mësimor “Përpunim druri”.

1. Petrit Gorenca

2.Flora Toska

3.Majlinda Sekja

Për rishikimin e skeletkurrikulave të arsimit profesional për vitin shkollor 2018-2019 të drejtimit mësimor “Teknologji kimike”, Niveli I komisioni vendosi shtyrjen e njoftimit deri në datën 19 Mars 2018 ora 14:30.

Tiranë më 13 Mars 2018