AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim fituesish i datës 18 Shkurt 2019 – Kërkohen bashkëpunëtorë në fushën e hartimit të programeve orientuese të niveleve

 1. Home
 2. /
 3. Njoftime
 4. /
 5. Njoftim per fitues
 6. /
 7. Njoftim fituesish i datës…

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së së datës 4 Shkurt 2019 “Kërkohen bashkëpunëtorë në fushën e hartimit të programeve orientuese të niveleve”, komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si bashkëpunëtorë të jashtëm dhe vendosi të shpallë fitues:

Për hartimin e programit orientues të nivelit për kualifikimin profesional Detari Niveli III, komisioni vendosi shtyrjen e njoftimin deri ne dt 22 shkurt ora 14:00

 • Për hartimin e programit orientues të nivelit për kualifikimin profesional “Nxjerrja e naftës, gazit dhe ujit” Niveli II
  1.Eridjon Koci
  2.Lindita Hoxhaj
  3.Bledi Lamkaj
 • Për hartimin e programit orientues të nivelit për kualifikimin profesional Mekanikë bujqësore Niveli II

1.Fabian Saraci

2.Bashkim Shkembi

3.Nexhmi Ferhati

 • Për rishikimin e programit orientues të nivelit për kualifikimin profesional Tekstil konfeksion Niveli I

1. Adriana Cibaj
2. Silvana Nini
3. Lejla Hakiraj

 • Për rishikimin e programit orientues të nivelit për kualifikimin profesional Gjeologji miniera Niveli I

1.Berti Tona
2.Nexhbedin Marku
3.Leonard Kazanxhiu

 • Për rishikimin e programit orientues Teknologji informacioni dhe komunikimi Niveli I

1.Elida Mesi
2.Loreta Polaj
3.Ina Hoxha

 • Për rishikimin e programit orientues të nivelit për kualifikimin profesional Prodhime druri gjysmë të gatshme Niveli II

1. Majlinda Sekja
2.Elsa Bushati
3.Genci Ceni

 • Për rishikimin e programit orientues të nivelit për kualifikimin profesional Shtrim dhe veshje me pllaka, Niveli II

1.Silvana Pavaci
2.Safie Sina
3.Elida Bita

 • Për rishikimin e programit orientues të nivelit për kualifikimin profesional Muratim dhe suvatim Niveli II
  1.Silvana Pavaci
  2.Safie Sina
  3.Elida Bita

Tiranë më 18 shkurt 2019