AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim fituesish i datës 19 Shkurt 2019 – Kërkohet punonjës mirembajtje” me kontratë me afat të caktuar dhe kohë të pjesshme (6 ore/ditë)

  1. Home
  2. /
  3. Njoftime
  4. /
  5. Njoftim per fitues
  6. /
  7. Njoftim fituesish i datës…

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së së datës 11 Shkurt  2019 “Kërkohet punonjës  mirembajtje” me kontratë me afat të caktuar dhe kohë të pjesshme (6 ore/ditë)”,  komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve dhe vendosi të shpallë fitues:

Znj. Orgesta Brata

 

Tiranë më 19 shkurt 2019