AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim për fitues i datës 29 qershor 2022, për bashkëpunëtorë për hartimin e Programeve të 4 Kurseve të Unifikuara të FP

 1. Home
 2. /
 3. Njoftime
 4. /
 5. Njoftim per fitues
 6. /
 7. Njoftim për fitues i…

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së të datës 17 qershor 2022: “Për hartimin e Programeve të 9 Kurseve të Unifikuara të FP dhe rishikimin e Programit të 1 Kursi të Unifikuar të FP”, komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkuruan mbi bazën e dosjeve, si specialistë të jashtëm me kontratë dhe vendosi të shpallë fitues:

 1. Bashkëpunëtorë për hartimin e Programit të Kursit të unifikuar të formimit profesional për “Grafik dizajn”.
 • Ornela Çerpja – (specialiste e kategorisë së mesme).
 • Matilda Luma – (specialiste e kategorisë së lartë).
 • Anisa Melishte – (specialiste e kategorisë së së mesme)
 • Jetmir Shtjefni – (specialiste e kategorisë së mesme).
 1. Bashkëpunëtorë për hartimin e Programit të Kursit të unifikuar të formimit profesional për “WEB dizajn”.
 • Ornela Çerpja – (specialiste e kategorisë së mesme)
 • Anisa Melishte – (specialiste e kategorisë së së mesme)
 • Besmir Kanushi – (specialist i kategorisë së mesme)
 • Jetmir Shtjefni – (specialist i kategorisë së mesme).
 1. . Bashkëpunëtorë për hartimin e Programit të Kursit të unifikuar të formimit profesional për “Riparim kompjuteri”.
 • Ornela Çerpja – (specialiste e kategorisë së mesme)
 • Matilda Luma – (specialiste e kategorisë së lartë).
 • Anisa Melishte – (specialiste e kategorisë së së mesme)
 • Jetmir Shtjefni – (specialiste e kategorisë së mesme).
 1. Bashkëpunëtorë për hartimin e Programit të Kursit të unifikuar të formimit profesional për “Marketingu digjital”.
 • Ornela Çerpja – (specialiste e kategorisë së mesme)
 • Anisa Melishte – (specialiste e kategorisë së mesme)
 • Besmir Kanushi – (specialist i kategorisë së mesme).
 • Jetmir Shtjefni – (specialist i kategorisë së mesme).
 • Leonard Vlashaj – (specialist i kategorisë së mesme)
 1. Aplikimi për bashkëpunëtorë për hartimin/rishikimin e Programeve e Kurseve të unifikuara të formimit profesional, të mëposhtme, shtyhet deri në 06 Korrik 2022, ora 16.30
 • “Menaxhim hoteli”
 • “Operator turistik”.
 • “Poligrafi”
 • “Shërbime në bletari”
 • “Punim xhami”.
 • “Udhërrëfim turistik” (rishikim).