AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim fituesish i dates 18 shtator 2023 – për specialistë të jashtëm për hartimin e Standardit të Profesionit

 1. Home
 2. /
 3. Njoftime
 4. /
 5. Njoftim per fitues
 6. /
 7. Njoftim fituesish i dates…
Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së të datës 15 shtator 2023 për specialistë të jashtëm për hartimin e Standardit të Profesionit, komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkuruan mbi bazën e dosjeve, si specialistë të jashtëm me kontratë dhe vendosi të shpallë fitues: Për hartimin e Standardit të Profesionit “Specialist për sigurinë kibernetike”:
 • Ilir Daka – Specialist i kategorisë së lartë
 • Indrit Enesi – Specialist i kategorisë së lartë
 • Arbër Malaj – Specialist i kategorisë së mesme
 • Anisa Melishte – Specialist i kategorisë së mesme
 • Mario Dervshaj – Specialist i kategorisë së mesme
 • Bianka Hada – Specialist i kategorisë së mesme
 • Besmir Kanushi – Specialist i kategorisë së mesme
Tiranë më, 18 shtator 2023