AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Shkolla e Mesme Teknike Ekonomike Tiranë

  1. Home
  2. /
  3. Uncategorized
  4. /
  5. Shkolla e Mesme Teknike…

Shkolla e Mesme Teknike Ekonomike Tiranë

Të dhënat e identitetit ligjor dhe fiskal: NIPT- K51717010P

Dokument Akreditimi:

Kategoria:Arsim Profesional

Tipi:Publik

Statusi: Aktiv

Adresa: Lagja 16 Rruga “Mbreti Gent”, Durrës

Tel: 042223310

Email: teknikeekonomike@hotmail.com 

Website: http://www.ekonomikeshtet.edu.al/