AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim fituesish i dates 5 shkurt 2024

 1. Home
 2. /
 3. Njoftime
 4. /
 5. Njoftim per fitues
 6. /
 7. Njoftim fituesish i dates…
Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së të datës 26 janar 2024 për specialistë të jashtëm për hartimin e standardeve të profesioneve: “Kultivues të perimeve dhe bimëve të arrave”, “Kopshtarë, kultivues të kopshtarisë dhe fidanëve”, “Punonjës të kujdesit për fëmijë” dhe “Punonjës të kujdesit personal për të moshuar, komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkuruan mbi bazën e dosjeve, si specialistë të jashtëm me kontratë dhe vendosi të shpallë fitues: 
 • “Kultivues të perimeve dhe bimëve të arrave”: 
 1. Albert Kopali – Specialist i kategorisë së lartë
 2. Adrian Maçi – Specialist i kategorisë së lartë
 3. Petref Halili – Specialist i kategorisë së lartë
 4. Terezina Vukzaj – Specialist i kategorisë së lartë
 5. Zoje Kryekurti – Specialist i kategorisë së lartë
 6. Esmeralda Prejsi – Specialist i kategorisë së ulët 
 • “Kopshtarë, kultivues të kopshtarisë dhe fidanëve”: 
 1. Albert Kopali – Specialist i kategorisë së lartë
 2. Adrian Maçi – Specialist i kategorisë së lartë
 3. Petref Halili – Specialist i kategorisë së lartë
 4. Terezina Vukzaj – Specialist i kategorisë së lartë
 5. Zoje Kryekurti – Specialist i kategorisë së lartë
 6. Esmeralda Prejsi – Specialist i kategorisë së ulët 
 • “Punonjës të kujdesit për fëmijë”:
 1. Arkida Hysenaj – Specialist i kategorisë së lartë
 2. Xhulia Musta – Specialist i kategorisë së mesme
 3. Lulzime Gjyriqi – Specialist i kategorisë së mesme
 4. Redinela Azizaj – Specialist i kategorisë së lartë
 5. Elsuida Koka – Specialist i kategorisë së ulët
 6. Lubjana Malaj – Specialist i kategorisë së ulët
 • “Punonjës të kujdesit personal për të moshuar”:
 1. Arkida Hysenaj – Specialist i kategorisë së lartë
 2. Xhulia Musta – Specialist i kategorisë së mesme
 3. Lulzime Gjyriqi – Specialist i kategorisë së mesme
 4. Redinela Azizaj – Specialist i kategorisë së lartë
 5. Elsuida Koka – Specialist i kategorisë së ulët
 6. Lubjana Malaj – Specialist i kategorisë së ulët