AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Takimi i dytë Rajonal për zhvillimin e një programi rajonal trajnimi për vlerësuesit e jashtëm

  1. Home
  2. /
  3. Veprimtari
  4. /
  5. Takimi i dytë Rajonal…
Në datat 3 dhe 4 prill 2024 në Budva të Malit të Zi, u organizua Takimi i dytë Rajonal për zhvillimin e një programi rajonal trajnimi për vlerësuesit e jashtëm në kuadër të projektit Përmirësimi i cilësisë së arsimit dhe trajnimit në EJL – EQET SEE dhe komponenti i tij i Sigurimit të Cilësisë (QA). Më shumë