AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim fituesish i dates 30 Prill 2024 – për specialistë të jashtëm për rishikimin e standardit të kualifikimit profesional

 1. Home
 2. /
 3. Njoftime
 4. /
 5. Njoftim per fitues
 6. /
 7. Njoftim fituesish i dates…
Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së, të datës 22.04.2024, për specialistë të jashtëm për rishikimin e standardit të kualifikimit profesional,  komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si specialistë të jashtëm me kontratë dhe vendosi të shpallë fitues specialistët e jashtëm: “Shërbime bankare”, niveli IV në KSHK (rishikim), referuar nivelit IV në KEK
 1. Albana Shyti – Specialist i kategorisë së lartë
 2. Dorina Dudi- Specialist i kategorisë së lartë
 3. Fabiola Grykshi – Specialist i kategorisë së lartë
 4. Marsida Nane – Specialist i kategorisë së lartë
Tirane me 30 Prill 2024