AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]


/

December 20 2023
Njoftim

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së të datës 11 dhjetor 2023 për specialistë të jashtëm për hartimin e kualifikimeve profesionale “Kuzhinë”, niveli III në KSHK, referuar nivelit të III në KEK dhe “Hoteleri”, niveli III në KSHK, referuar nivelit të...

Read More

/

December 11 2023
KËRKOHEN SPECIALISTË TË JASHTËM PËR HARTIMIN E STANDARDIT TË KUALIFIKIMIT PROFESIONAL

Agjencia Kombëtare e Arsimit, Formimit Profesional dhe Kualifikimeve (AKAFPK), në mbështetje të Ligjit nr. 7850, datë 29.07.1994, “Kodi Civil i Republikës së Shqipërisë”, i ndryshuar, të neneve 659, 850 – 876, të Ligjit nr. 69, datë 21.06.2012, “Për Sistemin...

Read More

/

December 1 2023
Shkolla e Mesme Teknike Ekonomike Tiranë

Shkolla e Mesme Teknike Ekonomike TiranëTë dhënat e identitetit ligjor dhe fiskal: NIPT- K51717010PDokument Akreditimi: Kategoria:Arsim ProfesionalTipi:PublikStatusi: AktivAdresa: Lagja 16 Rruga “Mbreti Gent”, Durrës Tel: 042223310Email: teknikeekonomike@hotmail.com  Website: http://www.ekonomikeshtet.edu.al/ Raporti përmbledhës i akreditimit

Read More

/

December 1 2023
Shkolla e Mesme Profesionale “Beqir Çela” Durrës 

Shkolla e Mesme Profesionale “Beqir Çela” Durrës  Të dhënat e identitetit ligjor dhe fiskal: NIPT-K51703523GDokument Akreditimi:Kategoria: Arsim ProfesionalTipi: PublikStatusi: AktivAdresa: Lagja 14, Shkozet, DurrësTel: 052264528Email: bcelant@yahoo.com Website: www.beqircela.edu.al Raporti përmbledhës i akreditimit

Read More

/

December 1 2023
Shkolla e Mesme Teknologjike “Hysen Cela” Durrës​

Shkolla e Mesme Teknologjike “Hysen Çela” DurrësTë dhënat e identitetit ligjor dhe fiskal: NIPT- L51327751JDokument Akreditimi:Kategoria: Arsim ProfesionalTipi: PublikStatusi: AktivAdresa: Lagja 16 Rruga “Mbreti Gent”, Durrës Tel: 052900220 / 0692883344Email: hcelamp@yahoo.comWebsite: http://hysencela.vet.al/    httpss://hysenceladurres.wwwbly.com  Raporti përmbledhës i akreditimit

Read More

/

December 1 2023
Shkolla e Mesme Profesionale Kamëz

Shkolla e Mesme Profesionale Kamëz Të dhënat e identitetit ligjor dhe fiskal: NIPT-L51327451RDokument Akreditimi:Kategoria: Arsim ProfesionalTipi: PublikStatusi: AktivAdresa: Rruga “Montreal “ KamezTel: 0685001737Email: shkollaprofesionalek@gmail.com   Website: http://shkollamfckamez.com/  Raporti përmbledhës i akreditimit

Read More

/

December 1 2023
Shkolla e Mesme Teknike Elektrike “Gjergj Canco”​

Shkolla e Mesme Teknike Elektrike “Gjergj Canco” TiranëTë dhënat e identitetit ligjor dhe fiskal: NIPT-K517170121Dokument Akreditimi:Kategoria: Arsim ProfesionalTipi: PublikStatusi: AktivAdresa: Rruga “Bernardin Palaj”, TiranëTel: 042485858Email: teknikeelektrike@hotmail.com Website: https://gjergjcanco.edu.al/ Raporti përmbledhës i akreditimit

Read More

/

December 1 2023
Qendra Multifunksionale “New Generation”

Qendra Multifunksionale “New Generation”Të dhënat e identitetit ligjor dhe fiskal: “Arilta B, New Generation” NIPT: J61814029NDokument Akreditimi:Kategoria: Arsim ProfesionalTipi: PrivatStatusi: AktivAdresa: Rruga e Dibrës, mbrapa Komisariatit Nr.4, Rezidenca Tower Bridge, Kulla3, Tiranë Tel: +35542421840Email: info@newgeneration-al.com Website: www.newgeneration-al.com Raporti përmbledhës...

Read More

/

November 21 2023
Njoftim për fitues i datës 21 nëntor 2023, për bashkëpunëtorë për hartimin/rishikimin e 2 Programeve të Kurseve të Unifikuara të Formimit Profesional

Bazuar njoftimet e shpallura në faqen e AKAFPK, të datës 6 nëntor 2023 për bashkëpunëtorë të jashtëm për hartimin/rishikimin e 9 programeve të kurseve të unifikuara të FP dhe të datës 13 nëntor 2023, për shtyrjen e fatit të...

Read More