AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]


/

January 16 2024
Njoftim fituesish i dates 16 Janar 2024 – për specialistë të jashtëm për rishikimin e Programeve Orientuese të niveleve

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së, të datës 8 Janar 2024, për specialistë të jashtëm për rishikimin e Programeve Orientuese të niveleve, komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si specialistë të jashtëm me kontratë dhe...

Read More

/

January 16 2024
Njoftim fituesish i dates 16 Janar 2024 – për hartimin e standardit të kualifikimit profesional: “Siguria kibernetike”, niveli V në KSHK, referuar nivelit V në KEK

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së, të datës 8 Janar 2024, për specialistë të jashtëm për hartimin e standardit të kualifikimit profesional: “Siguria kibernetike”, niveli V në KSHK, referuar nivelit V në KEK, komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan...

Read More

/

November 21 2023
Njoftim për fitues i datës 21 nëntor 2023, për bashkëpunëtorë për hartimin/rishikimin e 2 Programeve të Kurseve të Unifikuara të Formimit Profesional

Bazuar njoftimet e shpallura në faqen e AKAFPK, të datës 6 nëntor 2023 për bashkëpunëtorë të jashtëm për hartimin/rishikimin e 9 programeve të kurseve të unifikuara të FP dhe të datës 13 nëntor 2023, për shtyrjen e fatit të...

Read More

/

November 16 2023
Njoftimi i dates 16 Nentor 2023 – për specialistët e jashtëm fitues për hartimin/rishikimin e standardeve të profesioneve “Pastiçeri” dhe “Nëpunës në agjencitë e udhëtimit”

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së të datës 8 nëntor 2023 për specialistë të jashtëm për rishikimin/hartimin e standardeve të profesioneve: “Nëpunës në agjencitë e udhëtimit” dhe “Pastiçier” (hartim), komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkuruan mbi bazën e dosjeve,...

Read More

/

November 16 2023
Njoftimi fituesish i dates 16 Nentor 2023 – për specialistët e jashtëm fitues për hartimin/rishikimin e standardeve të profesioneve “Pastiçeri” dhe “Nëpunës në agjencitë e udhëtimit”

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së të datës 8 nëntor 2023 për specialistë të jashtëm për rishikimin/hartimin e standardeve të profesioneve: “Nëpunës në agjencitë e udhëtimit” dhe “Pastiçier” (hartim), komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkuruan mbi bazën e dosjeve,...

Read More

/

November 13 2023
Njoftim për fitues i datës 13 nëntor 2023, për bashkëpunëtorë për hartimin/rishikimin e 9 Programeve të Kurseve të Unifikuara të Formimit Profesional

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së të datës 6 nëntor 2023, si bashkëpunëtorë të jashtëm për hartimin/rishikimin e 9 Programeve të Kurseve të Unifikuara të Formimit Profesional, komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkuruan mbi bazën e dosjeve, si specialistë...

Read More

/

November 13 2023
Njoftim për fitues i datës 13 nëntor 2023, për bashkëpunëtorë për rishikimin e Skeletkurrikulit të drejtimit “Teknologji ushqimore”, Niv. IV i KSHK (1 vjeçar).

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së të datës 3 nëntor 2023, për shtyrjen e afatit të aplikimit si bashkëpunëtorë të jashtëm për rishikimin e Skeletkurrikulit të drejtimit “Teknologji ushqimore”, Niv. IV i KSHK (1 vjeçar), komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve...

Read More

/

November 8 2023
Njoftim fituesish i datës 8 Nëntor 2023 – për specialistë të jashtëm për rishikimin/hartimin e standardeve të profesioneve

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së të datës 30 tetor 2023 për specialistë të jashtëm për rishikimin/hartimin e standardeve të profesioneve: “Kamarier-banakier”, “Nëpunës i guidave turistike”, “Recepsionist”, “Nëpunës në agjencitë e udhëtimit”, “Punonjës i kualifikuar në hotel dhe restorant” dhe...

Read More

/

November 6 2023
Njoftim fituesish i dates 6 Nentor 2023

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së, të datës 25 Tetor 2023, për bashkëpunëtorë të jashtëm për rishikimin e standardeve të kualifikimeve profesionale: “Silvikulturë”, niveli IV në KSHK, referuar nivelit IV në KEK, “Përpunim druri”, niveli IV në KSHK, referuar nivelit...

Read More

/

November 3 2023
Njoftim për fitues i datës 3 nëntor 2023, për bashkëpunëtorë për rishikimin e 6 Skeletkurrikulave të Arsimit Profesional

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së të datës 24 tetor 2023, si bashkëpunëtorë të jashtëm  për rishikimin e 6 Skeletkurrikulave të Arsimit Profesional për vitin shkollor 2024-25, komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkuruan mbi bazën e dosjeve, si specialistë...

Read More