AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]


/

December 1 2023
Qendra Multifunksionale “New Generation”

Qendra Multifunksionale “New Generation”Të dhënat e identitetit ligjor dhe fiskal: “Arilta B, New Generation” NIPT: J61814029NDokument Akreditimi:Kategoria: Arsim ProfesionalTipi: PrivatStatusi: AktivAdresa: Rruga e Dibrës, mbrapa Komisariatit Nr.4, Rezidenca Tower Bridge, Kulla3, Tiranë Tel: +35542421840Email: info@newgeneration-al.com Website: www.newgeneration-al.com Raporti përmbledhës...

Read More

/

December 18 2022
Njoftim i datës 2 dhjetor

NJOFTIM PËR PËRZGJEDHJEN E NJË ANËTARI TË KOMITETIT SEKTORIAL TË TEKNOLOGJISË SË INFORMACIONIT DHE KOMUNIKIMIT (TIK)   Në mbështetje të ligjit nr.10 247, datë 4.3.2010 “Për Kornizën Shqiptare të Kualifikimeve” neni 11, pika 5, vendimit të Këshillit të Ministrave...

Read More

/

December 18 2022
Njoftim fituesish i dates 22 Nentor 2022 – per zgjedhjen e bashkepunetoreve per Komitetet Sektoriale

Vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e njoftimit në faqen e AKAFPK-së, të datës 11 nëntor 2022, për pjesëmarrje në përbërjen e Komitetit Sektorial të Mikpritjes dhe Turizmit  të cilët do të mbështesin zhvillimin e Kornizës Shqiptare të...

Read More

/

December 18 2022
Njoftim fituesish i datës 22 nëntor 2022 – për bashkëpunëtorë të jashtëm në Rishikimin e Programeve Orientuese të Maturës Shtetërore Profesionale

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së të datës 9 nëntor 2022 për bashkëpunëtorë të jashtëm për Rishikimin e Programeve Orientuese të Maturës Shtetërore Profesionale; Rrjete të Dhënash, Mbështetje e Përdoruesve të TIK, Zhvillim Website, Shërbime Sociale dhe Shëndetësore, komisioni bëri...

Read More

/

December 18 2022
Njoftim fituesish i datës 22 nëntor 2022 – për bashkëpunëtorë të jashtëm në Hartimin e Programeve Orientuese të Maturës Shtetërore Profesionale

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së të datës 9 nëntor 2022 për bashkëpunëtorë të jashtëm për Hartimin e Programeve Orientuese të Maturës Shtetërore Profesionale: Administrim zyre, Multimedia, Programim, komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si...

Read More

/

December 18 2022
Njoftim fituesish i datës 22 nëntor 2022 – për bashkëpunëtorë të jashtëm në Rishikimin e Programeve Orientuese të kualifikimeve Profesionale, të nivelit IV në KSHK

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së të datës 9 nëntor 2022 për bashkëpunëtorë të jashtëm për Rishikimin e Programeve Orientuese të kualifikimeve Profesionale, të nivelit IV në KSHK; Rrjete të Dhënash, Mbështetje e Përdoruesve të TIK, Zhvillim Website, Shërbime Sociale...

Read More
  • 1
  • 2