AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

Njoftim fitueshish i datës 28 Tetor 2015 – PËRKTHYES I GJUHËS GJERMANE

  1. Kreu
  2. >
  3. Njoftime
  4. >
  5. Njoftim per fitues
  6. >
  7. Njoftim fitueshish i datës…

Mbështetur në njoftimin e datës 23 tetor 2015 “Kërkohet përkthyes i gjuhës gjermane”, në kuadër të zbatimit të projektit “Skemat e Praktikës për Punësimin e të Rinjve në Shqipëri” shpallet fitues kandidatja e mëposhtme:

Irena Nasi

në përkthimin konsekutiv, gjermanisht – Shqip dhe anasjelltas në datat 2-6 Nëntor 2015  dhe në datat 16-20 Nëntor 2015.

Tiranë, 28 Tetor 2015