AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

Njoftim fituesish i dates 17 Mars 2022- kerkohen bashkepunetore per hartimin e standardit te Kualifikimit Profesional

 1. Kreu
 2. >
 3. Njoftime
 4. >
 5. Njoftim per fitues
 6. >
 7. Njoftim fituesish i dates…

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së të datës 7 Mars 2022: “Për hartimin e standardit te Kualifikimit Profesional “Pyje” Niveli II ne KSHK (rishikim), komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkuruan mbi bazën e dosjeve, si specialistë të jashtëm me kontratë dhe
vendosi të shpallë fitues:

 1. Abdulla Diku – Specialist i Nivelit te Larte
 2. Majlinda Sekja (Cala)- Specialist i Nivelit te Larte
 3. Gjon Fierza – Specialist i Nivelit te Larte
 4. Elsa Bushati (Jakova) – Specialist i Nivelit te Larte

Tirane me 17 Mars 2022